Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015

ETWINNING : Σκυταλοδρομία παραμυθιών!

Με την τάξη μου συμμετέχουμε στο ETWINNING με θέμα : Σκυταλοδρομία παραμυθιών!
Ξεκινάμε με την πρώτη δράση κατά την οποία θα γράψουμε ένα παραμύθι με ήρωες το Γραμμούλη και τη Φωνούλα οι οποίοι  θα ταξιδέψουν στα συμμετέχοντα σχολεία που κι αυτά με καθορισμένη σειρά θα γράψουν μια περιπέτεια των ηρώων !!!!!!!!!

Η σειρά του ταξιδιού του Γραμμούλη είναι η εξής : Εκπ. Ταξιάρχης Πέραμα Α' τάξη---> 3ο Ν/Γ Σηπιάδος Μηλίνας Μαγνησίας ---> 17ο Ν/Γ Ευόσμου---> 5ο 2/Θ Ολοήμερο Ν/Γ Χρυσούπολης--->1ο Δημοτικό σχολείο Β' τάξη Καρδίας Θεσσαλονίκης---> 2ο Ν/Γ Ξάνθης---> 18ο Ν/Γ Ρόδου---> 4ο ολοήμερο Ν/Γ Χανίων --> 3ο Ν/Γ Ξυλοκάστρου---> 2ο Ν/Γ Καλυθιών Ρόδου ---> Δημοτικό σχολείο Εξαμιλίων Κορίνθου Γ' τάξη ---> Ολοήμερο Ν/Γ Βουκολίων Χανίων --->εκπ.Ταξιάρχης Πέραμα Α' τάξη.


Ήρθε στην τάξη η γιαγιά Παραμυθού τα παιδιά της είπαν λέξεις που τους αρέσουν τις καταγράψαμε και διαλέξαμε κάποιες για να συνθέσουμε το παραμύθι της δεύτερης δράσης μας...........


Με ένα λουλουδάκι φτιάξαμε τα συνεργαζόμενα σχολεία στο πρόγραμμα του etwinning !!Όταν τα "φιλαράκια " πεταλάκια είναι μαζί το λουλούδι μας γίνεται πιο ωραίο ,έτσι και όταν τα σχολεία συνεργάζονται ,ανθίζουν!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου