Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Ένας χρόνος πέρασε....

Ένας χρόνος πέρασε 
από τότε που για πρώτη φορά ήρθατε στην Α' τάξη για να σας καλωσορίσω!Δύο εικόνες που μιλούν...
Μια χρονιά γεμάτη γλυκές αναμνήσεις...!
Σας ευχαριστώ για τις όμορφες στιγμές που μου χαρίσατε .Είμαι περήφανη που ήμουν δασκάλα σας!
Σας εύχομαι ολόψυχα να είστε πάντα ευτυχισμένα ,χαμογελαστά με δυνατό νου και λαμπερή καρδιά! Καλό καλοκαίρι μικρούλια μου ! 

Σας αγαπώ πολύ!

4 σχόλια:

  1. Αθηνά μου Καλησπέρα,
    πρόκειται να πάρω Α' Τάξη και τώρα που έχω περισσότερο χρόνο ψάχνω να βρω ιδέες για διακόσμηση. Δεν τα πολυ-καταφέρνω όμως και βλέποντας αυτά που έχεις κάνεις εσύ πραγματικά ζηλεύω. Μπράβο για το ταλέντο σου, την ευρηματικότητά σου και το μεράκι σου. Μήπως έχεις κανένα πατρόν για βοήθεια και μπορείς να το μοιραστείς μαζί μου; Μπορώ να σου στείλω το e-mail και να μου στείλεις εκεί. Ελπίζω να με βοηθήσεις στο ξεκίνημά μου, γιατί λιγάκι μ' έπιασε άγχος! Σε φιλώ-Νικούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά ,σε ευχαριστώ θερμά για τα καλά σου λόγια!!!!Μην ανησυχείς έχεις αρκετό καιρό μέχρι το Σεπτέμβρη να προετοιμαστείς !!!! Όλα θα πάνε μια χαρά! Μπορείς να με βρεις στο facebook στην σελίδα μου ,εκεί στείλε μου το email σου και εγώ θα σου στείλω το δικό μου στο inbox!Καλό καλοκαίρι ,φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  2. Καλή μου Αθηνούλα, δεν ξέρω αν πήρες το μήνυμά μου, γι' αυτό σου ξαναγράφω. Δυστυχώς δεν έχω facebook να σου στείλω το e-mail μου. Δεν ξέρω αν μπορείς να σκεφτείς άλλον τρόπο. Πάντως σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου. Περιμένω νέα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσπάθησε να μπεις από κάποιου φίλου το facebook αν θέλεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή